Opis forum
Nowy Użytkownik
Witam Chciałem zaprosić wszystkich czytajacych post do zagrania w League of Legends, gre ktora przez 2 lata od momentu wydania przekształciła się w gre światową! Obecnie gra w nią +20 milionów graczy na całym świecie. Sam zacząłem grać w "LoLa", bo usłyszałem od znajomych o takiej grze, nie ściemniając pierwsze 3-4 dni grałem po 8 godzin dziennie
a nie jestem wcale typem NoLifa! Ale ta gierka mnie naprawde pochłonęła i chciałem wszystkim ja serdecznie polecić. Jest warta przynajmniej zagrania kilkunastu gier
Przynajmniej do 5 poziomu konta. Jesli komuś się nie spodoba to znaczy że się nie zna na FREE grach online. Ta 2 razy z rzędu zdobyła najbardziej prestiżową nagrodę dla FREE gier w necie - "Golden Joystick" . To mówi samo za siebie =] .
Tutaj macie bezpośredni link do zarejestrowania się i pobrania League of Legends :
http://signup.leagueoflegends.com/?ref= … 9392467402
Osiągnijcie przynajmniej 5 poziom konta, a później oceńcie czy wam się podoba czy nie, bo po jednej grze nie da się tego obiektywnie stwierdzić. (5 poziom to +/- 7 rozegranych gier 5v5)
Powodzenia Metaxa2121
Wymagania sprzętowe
2,5 GB wolnego miejsca
2 GHz procesor
Windows XP lub wyższy
512 MB RAM
Dowolna karta graficzna kompatybilna z DirectX 9.0
(PS: jeśli macie dobrego kompa i solidną kartę graficzna to dajcie wszystkie parametry grafiki na maksa, a efekty wizualne animacji będą zapierać dech w piersiach znawcom gier online tego typu . WoW się chowa
)